DETECTIVI PARTICULARI INTERNATIONAL

După treizeci de ani de experiență de afaceri / industrie internațională, am ales să ne concentrăm și dezvoltarea noastră privată / finanțe firma detectiv particular , care asistă companii, persoane fizice și organizații – cu un accent pe comerț și finanțe – în Scandinavia și nord-estul Europei, de asemenea, în America, sud-vest Europa, Africa și Asia.

Winston

Churchill a replicat că “America va face ceea ce trebuie – după ce a epuizat toate celelalte posibilități”, și este extrem de periculos să presupunem că viitorul Rusiei va fi pur și simplu o extrapolition de prezenta ei, atunci când chiar rușii spun că este imposibil de a prezice nimic în țara lor – chiar și în trecut, iar zona euro se confruntă cu o criză de nu doar costurile forței de muncă și a prețurilor – dar cultura și etica muncii, în ciuda unii dintre membrii săi au buzunare atât de adânci ca Groapa Marianelor.

Desigur, politicienii recunosc ca antreprenorii să accepte nivelul de risc pe care nici o persoană rațională ar contempla, deși cei mai mulți oameni doresc un singur lucru mai mult chiar decât dragostea, pacea minții.

Declinul

nu este o condiție, ci o alegere și, în loc de a lasa o cri du coeur și mănâncă plăcintă umil, ne-ar dori să vadă finanțare mai puțin mândri și industrie mai sigure.

Primul imperativ trebuie să fie pentru a restabili securitatea, fără de securitate, care rulează o afacere de succes, este ca având “supa de broasca testoasa, fără”.

In

extremis, pe fondul conflictelor financiare și a comerțului mondial, o auto-suficiente Americii s-ar putea vedea lucrurile să apară, care nu au avut loc înainte, deși au avut loc în Europa, chiar dacă [America de] ar putea confunda neobișnuit cu greu de înțeles.

Fiind capabil de a dezvolta Walhallen Finanțe / Detectivi Particulari într-un grup cu adevărat integrate, la nivel mondial și robust competent este un privilegiu, și acest lucru în principal din cauza având posibilitatea de a aduna cei mai talentați detectivi particulari / detectivi disponibile: de la Rusia-Ucraina-Germania-Suedia -Norvegia-Franța-China-SUA-Kenya și Brazilia.

Detectivii nostri particulari, de forțele armate, serviciile de intelligence-business-mediul academic, se va adăuga convingător valoare pentru clienții și clienții cu pozitive terra ambiții firma de ani înainte – și, nu numai în țările lor, chiar dacă la nivel mondial, care este nostru fapt Modus Vivendi : A Global Private Finance și de afaceri detectiv, specializat în munca sub acoperire industriale și spionaj counterindustrial, inclusiv măsuri de contracarare avansate tehnice de supraveghere (TSCM).

“Comerțul urmează steagul”, a declarat Cecil Rhodes, și ca forțele globalizării multe companii să se mute active strategice în străinătate, chiar și la un alt continent – Terra nullius / țară a nimănui, există o nevoie de a fi en garde, dacă nu chiar aux Armes. Cu toate acestea, Mafia – Mob – Cosa Nostra – Camorra – ‘Ndrangheta – Yakuza, și alte grupuri criminale sunt vicleni, nu mai mult.

În contact cu acestea, și alte monstra horrendum – înainte de a contacta detectivi particulari / detectivi particulari – aș parafraza Theodore Roosevelt: “Vorbește încet, dar transporta un băț mare.” De multe ori, atunci când vrei un comportament adult, trata oameni, cum ar fi copiii, în timp ce noi credem ca oamenii sunt raționale, comportamentul lor este mereu contrariul.

Pentru a fi bătut de unul de-al vostru nu este la fel de rău ca să fie bătut de o limba straina, cu toate acestea, și răcnind ca un mouse, luptă ca un purice cântând “Dă-mi mâna ta, vechiul Tod; Ajuta-ma pe drum Cimitirul” ar face ne par idiotii folositori. O atitudine corectă poate transforma o povară pentru o binecuvântare, un proces de un triumf.

Fiind parte a unui diapora în Dire Straits, poate fi confortabil imaginându existente, alături de un sistem judiciar independent, mai degrabă decât într-o societate apuca smash’n – Raubwirtschaft. Cu toate acestea, deținerea este nouă zecimi din lege, și cu oficialii raționament străin – “Eu sunt cu fratele meu împotriva unui văr, și cu vărul meu față de un străin”, multe intenții de bună credință va fi pusă în pericol.

Economiilor

de creștere și dezvoltare ascunde o mie de păcate, și cu claritate crud oferită de distanță, s-ar putea realiza aveți interese, mai degrabă decât prieteni. De exemplu, recenta crima a unui de vârstă mijlocie (41 de ani), om de afaceri britanic – reprezentant presupune Aston Martin de la Beijing – și un prieten apropiat de unul din paisprezece politicieni cele mai puternice din China (Bo Xilai-acum închis), se adaugă un internațional dimensiune de răsturnare a acestei țări cele mai grave politică în două decenii, și expune adevăruri incomode despre modul în afaceri și politică se desfășoară în economie-al doilea cel mai mare din lume.

În această zonă a lumii dușmanul dușmanului tău este, probabil, inamicul prea.

Folosiți întotdeauna internațional, cu experiență detectiv privat-uri / investigator privat-uri în curs de dezvoltare / țările cu economie în tranziție atunci când aveți nevoie CCCI rapid, precis și de încredere [control-comandă-comunicare-Intelligence]. Există birourile și eficiente dincolo de Walhallen – pe care le putem recomanda – pentru un număr mare de întreprinderi mici.

Prea greu o negociere de detectiv particular scăzut / private, taxele de retinere investigator ar putea costa scump, într-adevăr – Nota Bene! – Mai multe lucruri prețioase.

Corrumpere verbul înseamnă a distruge în latină, și au văzut că [corupția], în calitate de detectiv particular reclamanților în fața instanțelor de mai multe ori comerciale și penale, am fost de acord pentru a co-a găsit Institutul de Informații Internațional de Criminologie (wiiic). Cercetatorul

principal al WIIIC salută orice informație de corupție, furturi mari, erori judiciare, etc “Rușine și tăcerea sunt veri” – dreapta?

Institutul va fi capabil de a oferi scheme impartiale Rezoluții Independent de afaceri “, ușurare a sarcinilor de tribunale a procurorilor-avocați-contabili, care de multe ori dor de” stegulețe roșii “, că un detectiv particular detectează, precum și să efectueze audituri de Medicină Legală și testul de depreciere , și acest lucru, în plus față de găzduirea o cercetare academică și de grup educației concentrându-se pe de proprietate intelectuală și tehnologie brevetată.

Romanii au folosit pentru a evalua situații metaforic, de exemplu: Cum catapultae proscripta erunt, UTM Soli proscript Catapultas habebunt – “Când catapulte sunt scoase în afara legii, doar în afara legii va fi catapulte”. Raționamentul lor implică “reguli înlocui bunul simț și rațiune”.

Într-o societate echitabilă și doar, cu practicile arhaice europene și americane juridice – de multe ori se ascunde în spatele procedurii – și a echipamentelor de instituțional internațional care macină de-a lungul într-un ritm care ar fi rușine melci, pregătirea este cheia succesului și victoria. Guvernele occidentale, de asemenea, de multe ori “piggy-back”, cu privire la anchetele naționale existente, mai degrabă decât se angajeze propriile sonde, crearea de “pericol dubla” cu declanșarea urmăririi penale separate același caz în jurisdicții diferite.

Moderne de afaceri și viața privată sunt complexe, iar mulți judecători au cântat-froid nu realiza chiar și ele sunt echipate pentru a analiza faptele, apropierea de putere reală, deși, este amețitoare – și mândria pierdut topește. Reținerea unui detectiv internațional privat să fie un “joc de-changer” – nivelarea terenul de joc, nu căutați timid – fără dovezi sau probe.

De-a lungul colegiu și universitate, am lucrat ca un magazin / magazin detectiv, paza obișnuit, puternic înarmați corp, paza
pentru Ambasadorii / însărcinatul cu afaceri din Germania, Anglia, Iugoslavia, SUA, Iran și Rusia, precum și în cadrul Penitenciarului / Prison Autoritatea suedeză, mai târziu, în calitate de președinte al unei firme de paza si patrulare autorizate, și ca administrator juridic internațional , aprobat de către instanțele judecătorești suedeze, în Polonia, Rusia și Ucraina.

Partenerii mei si asociatii pot uneori mă depășesc în experiența și capacitatea, din păcate și deși, echipa curajul de detectiv particular d’esprit va fi mereu decisiv și de o importanță capitală.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s