Deci vrei sa te faci detectiv particular?

Perry Mason, cel mai longeviv serial TV de avocați, a fugit timp de nouă ani (1957-1966) și a produs aproximativ 320 de spectacole, care sunt încă văzute astăzi în sindicalizare la televiziune prin cablu. Una dintre vedetele de acest lucru a făcut pentru celuloza serial de televiziune ficțiune a fost Paul Drake, detectiv particular Perry Mason. Spectacolul sa încheiat mereu la fel. În ultimele 15 de minute de aproape fiecare spectacol au fost dedicate drama sala de judecata unde Perry Mason pacalit pe martorul acuzării, cu uimitoare, noi dovezi invariabil descoperite de către Paul Drake.

Un alt serial de televiziune foarte popular pentru timpul său a fost o serie de detectiv particular, Peter Gunn. Acest spectacol a fugit 1958-1961. Peter Gunn a fost un PI în tradiția clasic film noir. Simbol al rece, mascul alfa detașat al cărui maniere aspru întotdeauna a reușit să joace la fel de bine la Park Avenue părților, așa cum au făcut-o la barul lui preferat malul mării.

Judecand dupa numarul de serialul de televiziune care au avut detectivi particulari ca personajul lor principal a activităților legate de profesie, dacă nu personajele în sine, au captat interesul american. Are durata de viață a unui detectiv particular adevărat arata ceva ca portrete ecran de televiziune?

La fel ca omologii lor de televiziune activitate majoră un detectiv adevărat privat este de a descoperi fapte cu privire la aspectele financiare, probleme personale, materie penală și corporate affairs. Un motiv pentru care avocații de mare preț penale preț atât de ridicat se datorează faptului că angaja cei mai buni detectivi particulari. Autorul Perry Mason a fost un vechi Los Angeles avocat penal și în multe privințe show de televiziune a fost un tribut adus la locul de muncă nevăzut efectuată de către aceste anchetatori avocat.

Mare parte din activitatea de astăzi de investigație privată se poate face prin calculator, și o mare parte din care se poate face cu bazele de date publice. Un căutător harnic poate obține cantități imense de informații din registrele publice, lucruri cum ar fi arestări anterioare, condamnări, judecățile civile, informații despre înregistrările de autovehicule, de membru de club, conexiunile de social networking, numere de telefon necotate la bursă, și chiar fotografii.

Fotografii realizate de un detectiv particular

Detectivi mai particulari și anchetatorii deveni calificați în materie de supraveghere și căutări, în special în cazurile care implică persoane dispărute, fraude financiare, controale de fond, și cazuri infidelitatea conjugala. Nu poate fi un pic de joc acționează prea implicat ca detectivi particulari pot merge sub acoperire pentru a observa discret activități care altfel nu ar avea acces la. Diferite tipuri de fraudă corporative și fărădelegi se încadrează în această linie.

Privata de investigatii pot obține sofisticate și foarte înaltă tehnologie prea. Se crede că mulți oameni în prezent la intrarea în profesie au grade avansate în informatică. Nu numai ca sunt aceste competențe utile în căutări tip de informații, dar ele sunt adesea folosite pentru a detecta intruziunile în sistemele informatice și de a recupera datele criptate și șterse, probabil, pentru a fi folosite ca probe într-un proces viitor.

Deși de acordare a licențelor este necesară în aproape fiecare stat a practica ca un detectiv particular nu există cerințe educaționale formale. Cele mai multe licențe au tendința de a obține asociați sau burlaci grade în justiție penală sau știința poliției. Anchetatorii corporative sunt mult mai susceptibile de a avea grade de afaceri de administrare, grade drept, sau grade de contabilitate.

Creșterea locurilor de muncă pentru anchetatori privat este estimată la 22% în următorii 10 de ani, mult mai rapid decât media pentru toate profesiile. Concurența este încă așteptat să fie dornici de cele mai bune locuri de muncă, cu toate acestea, din cauza numărului mare de persoane calificate care concurează pentru aceste poziții de dorit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s